Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου 2016

Κατατέθηκαν τα ψηφοδέλτια του Εθνικιστικού Μετώπου Εκπαιδευτικών για ΠΥΣΠΕ και ΚΥΣΠΕ


Στις 2 Νοεμβρίου καλούνται όλοι οι εκπαιδευτικοί να επιλέξουν τους αιρετούς εκπροσώπους τους για τα υπηρεσιακά συμβούλια Π.Υ.Σ.Π.Ε – Α.Π.Υ.Σ.Π.Ε - Κ.Υ.Σ.Π.Ε. Είναι τα όργανα, που κατά κύριο λόγο, ευθύνονται για τις υπηρεσιακές τους μεταβολές και την εφαρμογή των εκπαιδευτικών πολιτικών, που τόσο βασάνισαν και εξακολουθούν να βασανίζουν αυτή τη δύστυχη Πατρίδα.

Το Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών συμμετέχει για μια ακόμη φορά στις εκλογές για τα υπηρεσιακά συμβούλια στην Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση και κατέθεσε ήδη  τα ψηφοδέλτιά του για το Π.Υ.Σ.Π.Ε Δυτικής Θεσσαλονίκης και το Κ.Υ.Σ.Π.Ε. Να θυμίσουμε ότι στις προηγούμενες εκλογές για τα ίδια όργανα, οι δήθεν «δημοκράτες των αποκλεισμών», με ηθικό αυτουργό την τότε πολιτική ηγεσία του Υ.ΠΑΙ.Θ, είχαν επιτεθεί στους υποψηφίους μας, αποκαλύπτοντας στην πράξη την εγκληματική τους φύση, που επιμελώς προσπαθούν να κρύψουν.

Με τη δημόσια εκπαίδευση να καταρρέει εξαιτίας της υποχρηματόδοτησης που επιβάλλουν οι μνημονιακές πολιτικές της κυβέρνησης, ο αγώνας των Εθνικιστών Εκπαιδευτικών αποτελεί την μόνη ελπίδα της κάθε Ελληνικής οικογένειας.

Στις 2 Νοεμβρίου 2016 οι εκπαιδευτικοί σε όλη την Ελλάδα επιλέγουν το Εθνικιστικό Μέτωπο Εκπαιδευτικών για:
  • ·         Την κατάργηση των μνημονιακών πολιτικών στην εκπαίδευση
  • ·         Την οικονομική, επιστημονική και κοινωνική αναβάθμιση των εκπαιδευτικών
  • ·         Εθνική ταυτότητα στην Παιδεία


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου